top of page
Opstellingsdata

Nieuwe opstellings-data volgen via deze website pagina:

Huiskamer-opstelling: 2 augustus 20.00 uur 
adres: Kon. Julianalaan 12, Dieren

 

Welkom

Wij, Anita en Carla organiseren (huiskamer)-opstellingen. Wij zijn oprecht geraakt wat er gebeurt tijdens de bijeenkomsten. Mensen komen meer in verbinding met de Liefde in zichzelf. Dat is de reden waarom wij dit werk graag doen.​

Waarvoor opstellingen

Is er een kwestie die bij je speelt en je komt er niet uit? Door middel van opstellingen ontstaat ruimte tot inzicht en heling. Het kan van alles zijn waar je mee zit.

De wereld om je heen weerspiegelt overtuigingen of blokkades. Door jouw relatie met de wereld en jezelf aan te kijken, opent de blokkade zich en komt ruimte voor inzicht.  Je kan je werkelijke Zelf weer meer gaan ervaren. De mooie mens die je bent en altijd al geweest. De Bron in jezelf waaruit je bestaat, wordt meer zichtbaar waardoor je steeds meer vanuit onvoorwaardelijke Liefde kan leven.

Alles klopt ook de minder leuke dingen in het leven. Zij zijn vaak een spiegel voor je. Soms  is het niet helder wat je hiermee aan moet of wil. Dat geeft ongemak, of een ongemakkelijk gevoel waardoor je in actie wilt komen om het aan te pakken, omdat je niet meer op deze manier wilt leven.

Jezelf ruimte geven en aankijken, doorvoelen waar je tegenaan loopt, in je eigen tempo, op je eigen passende manier.

Wat gebeurt er tijdens opstellingen

Tijdens de samenkomst brengt iemand een vraag/probleem naar voren en vertelt wat of wie er bij betrokken zijn.

Aan de hand van deze informatie wordt gevraagd  en ervaren wat er opgesteld kan worden.

Bijvoorbeeld kan worden opgesteld:  jezelf, de liefde, de levensvreugde, het probleem, de keuze, de angst, een familielid, de ziekte, de gezondheid, je ziel, je hogere zelf, je werk, de muur waar je tegenaan loopt en nog veel meer.

Vervolgens worden mensen van de groep door de aanvrager vriendelijk verzocht op de plaats van het onderwerp te gaan staan als representant,  bijvoorbeeld  als: de aanvrager, de angst, of  “de liefde die nodig is”…

De representanten voelen/ervaren wat er gezegd kan worden t.o.v. aanvrager/representant die ermee worstelt. Zij mogen hun gevoel volgen en aangeven wat past.

Op deze manier vindt verbinding plaats tussen bijvoorbeeld de aanvrager en de angst. Als de angst wordt gezien en de aanwezigheid hiervan helder wordt, kan de aanvrager in zichzelf ervaren hoe hij/zij met de opstelling verder wil of de opstelling misschien is afgerond.

De kijk op het leven en opstellingen

Alles staat in relatie tot elkaar. Soms staat er iets "in de weg". Als dat wordt aangekeken, ontstaat begrip in jezelf en is spiegeling in  de buitenwereld niet meer nodig.

Soms lukt het voor een deel iets aan te kijken en heeft het vervolgens tijd nodig om een volgende stap te nemen in het proces.

Wij gaan ervan uit dat alles wat nu gebeurt, precies klopt voor iedereen.

Je bent niet voor niets met deze groep samengekomen. De personen binnen de groep resoneren voor een deel mee met de thema’s die naar voren komen tijdens de opstelling.

Nadat je een opstelling hebt ervaren, kan dit nog een poosje innerlijk bij je doorwerken.

Mocht je na de opstellingen nog vragen hebben, kan je contact met ons opnemen.

Het is ook mogelijk om een privé-opstelling met ons te plannen, als dat je voorkeur heeft.

Opstellingen zijn katalysatoren om jezelf meer onvoorwaardelijk Liever te hebben, meer vanuit Bronliefde te leven.

Voel bij jezelf of het klopt om de stap te nemen om met onze begeleiding te kijken wat er gebeurt, 

Wij werken samen met onze Bron, alleen op deze manier klopt het voor ons. Alleen de Bron heeft alle wijsheid in pacht, ook de Bron in jou en in ieder die meewerkt tijdens onze samenkomst. Wat vanuit de Bron komt, klopt altijd in elk moment, wat er ook gebeurt tijdens de opstelling.

Soorten opstellingen

Huiskameropstellingen, vinden plaats in de huiskamer, bij ons of bij jezelf thuis.
 

Prive-opstellingen, kunnen ook bij je thuis of op onze locatie.
 

Bedrijfs/systeemopstellingen, op locatie

Geef ons aan wat het beste past, we ervaren samen hoe je vraag het beste kan worden beantwoord.

Het is ook mogelijk om met een van ons een afspraak te maken.

bottom of page