*

Bedankt voor de mooie en treffende mini. E zit op dit moment niet helemaal lekker in haar vel en de dingen die je benoemd zijn daarin zeer van toepassing.

Nogmaals bedankt en E loot graag mee voor de afstemming.

Lieve groet,

C.

*

ik vond je mini afstemming al bijzonder, en deze hele afstemming echt heel indrukwekkend.

Ik weet zeker dat je nog heel veel andere mensen gaat beroeren met jou afstemmingen.

 

Lieve groet M.

*

Heel erg bedankt voor de mooie en bijzondere afstemming die je voor ons gemaakt hebt. We hebben het met ontroering gelezen, alles wat je schrijft is zo herkenbaar en treffend  van hoe F. en ons leven was. We waren een heel gelukkig en hecht gezin.

‚Äč

Nogmaals heel erg bedankt

Lieve groet M.

*

Dag Carla,

 

Wat een prachtige afstemming heb je gemaakt.... Het raakt me op een mooie manier omdat ik voel dat je me (of ik eigenlijk mezelf) heel veel tips geeft waar ik veel mee kan via deze afstemming.

 

Dank je wel!

 

Lieve groet,

 

W.

*

Beste Carla,

 

Heel hartelijk bedankt voor je bericht en voor je afstemming. Gister zei mijn man tegen mij, het is net alsof er een omslag bij I. is, alsof ze nu makkelijker functioneert, en beter haar aandacht erbij kan houden dan van tevoren. En vandaag lees ik je bericht. Wat een bijzonder verhaal. Dat moeten we zelf ook even laten bezinken. Maar we zijn super blij dat we deze stap hebben gezet. We zullen haar zeker aanbieden wat ze nodig heeft en goed naar haar luisteren. Nogmaals dankjewel.

 

Groetjes J.

*

Carla,

 

Een hele mooie afstemming, sommige dingen dacht ik letterlijk de afgelopen dagen.

 

C.

*

Allereerst bedankt Carla, voor de moeite die je genomen hebt om deze afstemming voor mij te maken. Heel mooi!


Ik voelde me de tijd voor de afstemming verdrietig,.... Voor mijn idee kan dat zeker al hier mee te maken gehad hebben.

Wat ik heel bijzonder vind is het verhaal over de vrouw van de put. Toen ik net bevallen was...... Dit had te maken met dit verhaal van jou. Toen was het alleen angst en nu is het een compleet plaatje. Geeft inzicht over macht, onmacht, bij mezelf blijven .Het voelt nu voor mij wel afgerond, het klopt.

 

100 procent mezelf kunnen zijn zonder dat er wat tussen zit, zonder angst , mezelf helemaal accepteren en daarmee ook anderen. Dat is mooi , dat wil ik ook graag. De verbinding met mezelf .

 

dank je wel. dat je nog maar veel voor andere kunt betekenen. 

 

liefs a

Claar Inzicht

Carla Goes

06 - 2022 1357

carla.hoort@gmail.com